Dragcards szolgáltatás
Mitől? Mert nem csak megjelenésében trendi eszközt és felületet kapsz, hanem tudásában is! Egyhelyen minden, ami fontos, ugyanakkor pofon egyszerűen kialakítva, könnyen kezelhető és variálható megoldásokkal. Csak a Te igényeidtől függ, hogy mit hozol ki belőle, hiszen a kártya stílusától és méretétől kezdve weboldal funkciókig mindenben az egyéni elképzeléseidhez igazodunk!
Legjobb webes beállítások

Mitől? Mert nem csak megjelenésében trendi eszközt és felületet kapsz, hanem tudásában is! Egyhelyen minden, ami fontos, ugyanakkor pofon egyszerűen kialakítva, könnyen kezelhető és variálható megoldásokkal. Csak a Te igényeitől függ, hogy mit hozol ki belőle, hiszen a kártya stílusától és méretétől kezdve weboldal funkciókig mindenben az egyéni elképzeléseidhez igazodunk! Ám, ha már van egy weboldalad, amit szeretnél megtartani, rendszerünkkel könnyedén összekötheted.

Felhasználói admin felület

A Te szempontodból ez a legfontosabb és éppen ezért a leginnovatívabb egysége a Dragcards-nak. Ugyanis itt tudod áttekinteni a kártyaprojektjeidet, itt tudsz lekérni és kiértékelni minden statisztikát, lekérheted a begyűjtött email címeket, de akár arra is választ kaphatsz az IP-címek alapján, hogy az ország mely részéről érkeztek a felhasználóid. Feltöltheted a tartalmaidat és a már feltöltötteket karbantarthatod. Mindezt egy látványos irányítópulton teheted, ahol professzionális vonaldiagrammok, mérőeszközök, segítenek Téged sikereid útján!

Prémium funkciók
A Dragcards lendületes felülete további extrákkal bővíthető, ha úgy szeretnéd. Kérhetsz például egyedi arculat tervezést, rendszer telepítést vagy egyedi kártyacsomagolást is. Ha készen állsz rá, hogy megmászd a siker létráját a Dragcards minden eszközt a kezedbe ad!
bővebben
Kijelentkezés...