Legjobb marketing funkciók
Nem csak megjelenésében trendi eszközt és felületet kapsz, hanem tudásában is! Egyhelyen minden, ami fontos, ugyanakkor pofon egyszerűen kialakítva, könnyen kezelhető és variálható megoldásokkal. Csak a Te igényeidtől függ, hogy mit hozol ki belőle, hiszen a kártya stílusától és méretétől kezdve weboldal funkciókig mindenben az egyéni elképzeléseidhez igazodunk!
Saját szerkeszthető felület

A Te szempontodból ez a legfontosabb és éppen ezért a leginnovatívabb egysége a Dragcards-nak. Ugyanis itt tudod áttekinteni a kártyaprojektjeidet, itt tudsz lekérni és kiértékelni minden statisztikát, lekérheted a begyűjtött email címeket, de akár arra is választ kaphatsz az IP-címek alapján, hogy az ország mely részéről érkeztek a felhasználóid. Feltöltheted a tartalmaidat és a már feltöltötteket karbantarthatod. Mindezt egy látványos irányítópulton teheted, ahol professzionális vonaldiagrammok, mérőeszközök és a Google Maps is Téged segít sikereid útján!

Felhasználói admin felület

A Te szempontodból ez a legfontosabb és éppen ezért a leginnovatívabb egysége a Dragcards-nak. Ugyanis itt tudod áttekinteni a kártyaprojektjeidet, itt tudsz lekérni és kiértékelni minden statisztikát, lekérheted a begyűjtött email címeket, de akár arra is választ kaphatsz az IP-címek alapján, hogy az ország mely részéről érkeztek a felhasználóid. Feltöltheted a tartalmaidat és a már feltöltötteket karbantarthatod. Mindezt egy látványos irányítópulton teheted, ahol professzionális vonaldiagrammok, mérőeszközök, segítenek Téged sikereid útján!

Prémium funkciók
A Dragcards lendületes felülete további extrákkal bővíthető, ha úgy szeretnéd. Kérhetsz például egyedi arculat tervezést, rendszer telepítést vagy egyedi kártyacsomagolást is. Ha készen állsz rá, hogy megmászd a siker létráját a Dragcards minden eszközt a kezedbe ad!
bővebben
Kijelentkezés...