Komplex marketing rendszert adunk
Létrehoztunk egy egyszerű rendszert, melyben amellett, hogy saját arculatodra tudod szabni a DRAGCARDS kártyákat, további lehetőségeket biztosítunk a sikered érdekében. Ezeket szabadon variálhatod, összehangolhatod, akár többféle kártyát is használhatsz. A rendelkezésedre álló remek marketing eszközök felhasználásával csak a te igényeidtől függ, hogy mire használod fel, mit hozol ki belőle, hogyan tudsz élni a kártyák, a weboldal és a további funkciók adta lehetőségekkel.
Saját online szerkesztő felület

A te szempontodból ez a legfontosabb és éppen ezért a leginnovatívabb egysége a DRAGCARDS-nak. Ugyanis itt tudod áttekinteni a kártyaprojektjeidet, itt tudsz lekérni és kiértékelni minden statisztikát. Itt töltheted fel a tartalmaidat és a már feltöltötteket karbantarthatod. Mindezt egy látványos irányítópulton teheted, ahol professzionális vonaldiagrammok, mérőeszközök és a Google legújabb szoftverei is segítségedre vannak sikereid útján!

Felhasználói admin felület

Kiemelten fontos felület, hiszen ezt használja a rajongód, követőd. Számos szempontot figyelembe véve, a szükséges felméréseket elvégezve és felhasználói szokásokat elemezve alakítottuk ki a funkcióit, hoztuk létre modern megjelenését. Mindennek érhetőnek és könnyen kezelhetőnek kellett lennie rajta, hogy a maximális élményt biztosítsa a tartalmak gondtalan élvezése érdekében. Arculatát és a kezelőfelületet optimalizáltuk a különböző kijelző méretű eszközökre, így mindenki számára elérhetővé tettük a rendszer gondtalan használatát.

Prémium funkciók
A DRAGCARDS lendületes felülete további extrákkal bővíthető. Ha szeretnéd, kérhetsz egyedi arculat tervezést, rendszer telepítést vagy egyedi kártyacsomagolást is. Ha készen állsz rá, hogy megmászd a siker létráját a DRAGCARDS minden eszközt a kezedbe ad!
bővebben
Kijelentkezés...