1. Virtuális kártya
Mi lehetne modernebb, mint egy kártya, ami fizikálisan nem is létezik?! Aktiváljuk a saját DRAGCARDS webes oldalad, és a szerkesztéséhez szükséges felületet. Felhasználóid számára a rendszeren keresztül vagy akár emailben is küldhetsz hozzáférést a digitális tartalmaidhoz. Annyi belépési kódot biztosítunk, amennyit csak szeretnél.
25 karakter a biztonságért
Minden az online térben történik, fizikai kártya nem szükséges hozzá.
0:20
Tetszik ez a termék, ilyet szeretnék!
INGYENES DEMÓT SZERETNÉK
2. DRAGCARDS plasztikkártya

Szokásaink digitalizálódnak, de még mindig szeretjük a kézzelfogható dolgokat, különösen a kártyákat. Ezért alakítottuk ki a DRAGCARDS plasztikkártyát, mely megjelenésében és méretében is egy exkluzív bankkártyához hasonlít (85,6 x 54 mm). A kártya előlapját te tervezheted meg, a hátoldalon pedig a felhasználó számára a használathoz szükséges adatok találhatók. Elegáns marketing eszköz, egy megnyerő kártya formájában.

2. <span class=DRAGCARDS plasztikkártya"> INGYENES DEMÓT SZERETNÉK
Egyedi tartalmak átadása
A legnépszerűbb DRAGCARDS, innovatív, gyors és praktikusan használható.
0:23
3. Plasztik kulcskártya

Egy kis méretű, lyukasztott felületű plasztikkártya, ami mindig kéznél van. “Elhagyás biztos” megoldás, kis helyen elfér, akár kulcstartóként is használható. Ennek a kártyának is te tervezheted meg az előlapját, a hátlapon pedig a felhasználói felület eléréséhez szükséges információk vannak.

Ez lesz az én megoldásom!
INGYENES DEMÓT SZERETNÉK
3. Plasztik kulcskártya
Mindenhol magadnál
Kis mérete lehetővé teszi a rendkívül széles körű felhasználhatóságot, akár egy kulcsra akasztva is használható.
0:22
4. Plasztikkártya becsúsztatható tokban

Elegáns megjelenés, praktikus használat és innovatív megoldás. Kényelmes, hiszen a plasztikkártya pontosan olyan méretű, mint bármely más kártya a felhasználód zsebében vagy a pénztárcádban. Ebben az esetben nem csak a kártya kap egyedi arculatot, hanem a tok is, mely azon túl, hogy védi a kártya épségét, további marketing lehetőséget is kínál számodra.

4. Plasztikkártya becsúsztatható tokban
Zsebedben a világ
Promótáld digitális tartalmaid professzionális módon! Mutasd meg ki vagy!
INGYENES DEMÓT SZERETNÉK
5. Plasztikkártya digipack tokban

Népszerű megoldások modern formába öntve. Korábbi CD digipack terméket fejlesztettük. Egyedileg nyomtatott, kemény karton tok, melyben egy átlátszó műanyag tartó védi a plasztikkártyát. Ultramodern megjelenéssel, és saját dizájnnal népszerűsítheted digitális tartalmaidat. A kártyán túl a tok arculatát is rád szabjuk.

Elegáns, letisztult
Több felület, még több lehetőség, hogy saját arculatodra szabd a saját DRAGCARDS eszközöd.
0:23
6. Stagepass nyakpánttal, kártyával

A stagepass gyakorlatilag egy bankkártya méretbe szorított kulcs a tartalmaidhoz, amelyet egy koncert vagy rendszezvényen adhatsz át felhasználóidnak. Oszd meg stílusosan, értékesítsd tartalmaid ezzel a modern módszerrel, alakíts ki egységes arculatot a kártyán és a nyakpánton is!

Azonnal kéznél
Ideális választás koncertekre, rendezvénykre promóciós célokra.
0:25
INGYENES DEMÓT SZERETNÉK
https://youtu.be/3fsl8zv7nSg
Kijelentkezés...