1. Virtuális kártya
Mi lehetne modernebb, mint egy kártya, ami fizikálisan nem is létezik?! A virtuális világ immár valóság és neked csak élvezned kell az előnyeit! Mi ugyanis a kezedbe adunk mindent, amire szükséged van (no nem szó szerint), aktiváljuk a dragcards weboldalad widget-ét és persze a szerkesztői felületet is. Ráadásul annyi egyedi belépési kódot generálunk Neked, amennyit csak szeretnél. A kódokat elküldheted felhasználóidnak emailben vagy rendszerünkön keresztül, így könnyedén hozzáférnek tartalmaidhoz.
25 karakter a biztonságért
Minden online zajlik, nincs fizikai kártya.
Szeretnék ilyen projectet, azonnal regisztrálok!
regisztrálok
2. Dragcards plasztikkártya

Virtuális világban élünk, de sokan szeretjük a kézzel fogható dolgokat. Ezért alakítottuk ki a Dragcards plasztikkártyát, mely megjelenésében és méretében is egy exkluzív bankkártyához hasonlít (85,6 x 54 mm). Előlapjára magad tervezheted meg az arculatot, mely felhasználód kezében téged képvisel majd. A hátoldal az alkalmazáshoz szükséges információkat mutatja, ezek birtokában tudják elérni digitális tartalmaidat. A tökéletes reklám bankkártya formába öntve!

25 karakter a biztonságért
Legelterjedtebb dragcards típusunk. Költséghatékony, gyors, innovatív.
Ajánlatot kérek, regisztrálok.
regisztrálok
3. Plasztik kulcskártya

Elhagyás biztos megoldás a szüntelen pörgő új generációknak! A Dragcards plasztik kulcskártya kulcstartó méretével és lyukasztott felületével akár egy kulcscsomóra is feltehető, vagy pénztárcára. Előlapja olyan lehet, amilyennek megálmodod, míg hátoldala a felhasználáshoz nélkülözhetetlen információkat tartalmazza, hogy felhasználóid pofon egyszerűen hozzáférjenek tartalmaidhoz.

25 karakter a biztonságért
Kis mérete miatt olyan projectekhez ajánljuk, ahol számít a méret.
Ajánlatot kérek, regisztrálok.
regisztrálok
4. Plasztikkártya becsúsztatható tokban

Elegáns, egyedi, innovatív. Ezekkel a szavakkal jellemezhető a Dragcards tokba csúsztatható plasztikkártya, mely pont akkora, mint bármely bankkártya. Vagyis elfér a legkisebb pénztárcában vagy akár egy zsebben is. Ám ezúttal nem csupán a kártya kap egyedi arculatot, de a tok is, így bemutathatod sajtótájékoztatón vagy rajongói találkozón, anélkül, hogy a kártya sérülne.

Promótáld digitális tartalmaid professzionális módon! Mutasd meg ki vagy!

25 karakter a biztonságért
Használható zenei albumokhoz, oktatási anyagokhoz. Ideális a könyvespolcra történő elhelyezéshez.
Ajánlatot kérek, regisztrálok.
regisztrálok
5. Plasztikkártya digipack tokban

Ultramodern megjelenés, ami egyben óvja a legjobb marketinges eszközt, amivel csak promotálhatod digitális tartalmaidat. Az általad elképzelt arculattal és minden a felhasználáshoz szükséges információval rendelkező plasztikkártya, saját dizájnodat folytató kemény nyomtatott karton lapokra ragasztva, átlátszó műanyagtálcába helyezve. Mi lehet ettől exkluzívabb megjelenés?

25 karakter a biztonságért
A zenei anyagokhoz használt digipack tok továbbfejlesztett verziója.
Ajánlatot kérek, regisztrálok.
regisztrálok
6. Stagepass nyakpánttal, kártyával

Rendezvényeken nem árt, ha folyton kéznél van a kártyád, pláne, ha az a legtutibb marketing eszközöd is egyben. Reklámozd, mutasd be, népszerűsítsd digitális tartalmaidat innovatív megoldással. A stagepass gyakorlatilag egy bankkártya méretbe szorított kulcs a tartalmaidhoz, amelyet nyakpánt segítségével állandóan magadnál hordozhatsz. Tedd mindezt stílusosan! A kártyán megjelenő, akár általad tervezhető saját arculat, jelenjen meg a nyakpánton is! Légy összhangban önmagaddal, minden részletben!

25 karakter a biztonságért
Ideális választás koncertekre, rendezvénykre promóciós célokra.
Ajánlatot kérek, regisztrálok.
regisztrálok
Kijelentkezés...