Igényelj DRAGCARDS demo hozzáférést!
Ismerkedj meg a DRAGCARDS élményével!
Kódokat generálunk, valamint hozzáférést adunk neked egy DEMO fiókhoz a DRAGCARDS felületén, ahol saját szerkesztő felületen tudod kezelni a tartalmaidat, újakat feltölteni, a meglévőket menedzselni. Meg tudod nézni, milyen marketing funkciókat tudsz használni rendszerünkön keresztül. Vágj bele most, a rajongóid imádni fogják!
Teszteld a DRAGCARDS rendszerét!

A DEMO fiókoddal minden funkciót elérsz és ki tudsz próbálni. Tökéletes alkalom, hogy teszteld ezt a rendkívüli lehetőséget, megismerkedj a kezelő felületekkel, kipróbáld többféle eszközökön a működését. A különböző DRAGCARDS kártyák előnyeit és használatát a gyakorlatban is megismerd, legyen neked is tapasztalatod használatukkal kapcsolatban. Így biztos, hogy a legjobbat fogod a rajongóidnak nyújtani.

Próbáld ki dragcards kártyáinkat!

Teszteld a funkciókat, adj néhány kártyát a célcsoportodnak, és bizonyosodj meg róla, milyen szuper eszköz van a kezedben! Lehetőséged van egyedi űrlap szerkesztésével arra is, hogy jobban megismerd rajongóid, felhasználóid szokásait. Hozz létre csoportokat, kérd el tőlük a számodra fontos információkat, hogy személyre szabott, valóban hasznos információkkal tudd ellátni őket. Építs adatbázist, és használd az adatokat a lehető leghatékonyabban!

Tedd meg az első lépést MOST!

Élj a lehetőséggel, és az alábbi gomb megnyomásával igényelj teszt hozzáférést a DRAGCARDS rendszeréhez! Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és hamarosan már élvezheted az egyik legmodernebb marketing eszközöd nyújotta egyedi lehetőségeket!

Egy kattintásnyira vagy az innovatív okoskártya kipróbálásától!

Demó kártya
Kijelentkezés...