Hogyan működik a DRAGCARDS?
Modern promóciós eszköz
Regisztrálj fiókot a DRAGCARDS weboldalán, ahol saját szerkesztő felületen tudod kezelni a tartalmaidat, újakat feltölteni, a meglévőket menedzselni. Rendelkezésedre áll egy részletes statisztika, ami sok hasznos információval szolgál számodra. Vágj bele most, a rajongóid imádni fogják!
Mit ad a felhasználóidnak a DRAGCARDS?

Szabadságot, hiszen bárhol és bármikor meghallgathatja dalaidat, megnézheti a videóklipjeidet, megtekintheti egyéb digitális tartalmaidat. Élményt, mert valami különlegeset adsz át neki. Megosztod vele a legújabb szerzeményed, megmutatod neki a legfrissebb videóidat, minden hasznos információt, amit szeretnél neki elmondani. Különleges lehetőséget arra, hogy egy DRAGCARDS kártya segítségével úgy érezze, mindig ott vagy a zsebében.

Kapsz tőlünk egy saját, egyedi URL-t

A szolgáltatásunk része egy díjtalan, teljesen egyedi webcím, az alábbi formában: www.dragcards.com/ateneved Amikor a felhasználó - a te rajongód - felkeresi ezt a weboldalt az általad megadott link alapján, akkor egy mezőben megadja a kártya hátoldalán lévő hozzáférési kódot. Innentől hozzáfér minden olyan anyaghoz, digitális tartalomhoz, amit szeretnél megoszatni vele.

Használhatod további marketing célokra

Alaphelyzetben a DRAGCARDS csak e-mail címet kér a felhasználótól weboldalad látogatásakor. Lehetőséged van azonban egyedi űrlap szerkesztésére is azért, hogy jobban megismerd rajongóit, felhasználóid szokásait. Hozz létre csoportokat, kérd el tőlük a számodra fontos információkat, hogy személyre szabott, valóban hasznos információkkal tudd ellátni őket. Építs adatbázist, és használd az adatokat a lehető leghatékonyabban!

Saját media lejátszó

Attól válik tökéletes élményt nyújtó hyper modern eszközzé a DRAGCARDS, hogy a felhasználó egyrészt listázhatja és böngészheti az összes letölthető médiatartalmat, másrészt pedig élőben élvezheti lejátszónk segítségével a feltöltött média tartalmakat.

Profi szervereink akadozásmentesen biztosítják a lejátszást. Ha pedig még ez sem lenne elég, a letöltés is roppant egyszerű. Személyre szabottan használható, biztosítva a felhasználói kreativitást.

Importálható és lementhető a tartalom

A DRAGCARDS egyedi fejlesztésű webes felülete az egyszerű kezelhetőségre alapoz, így hasonlóan könnyedén tudod letölteni a médiatartalmakat, mintha az internetről töltenél le bármilyen videót, szöveget, zenét vagy alkalmazást.

Mindössze néhány lépéssel importálhatók a digitális tartalmak digitális lejátszókba vagy épp asztali szoftverekbe. Ilyen egyszerűen működik!

Felhasználóbarát felület

A felhasználók egy könnyen kezelhető és egyszerűen átlátható felületet kapnak, ahol logikusan felépített struktúra, letisztult megjelenés és hasznos funkciók várják annak érdekében, hogy a szórakozás valóban önfeledt legyen. Minden eszközön kényelmes a használata, okostelefonon, tableten és más eszközön is ugyanolyan felhasználói élményben lesz része a rajongónak.

Kijelentkezés...