Hogyan működik a DRAGCARDS?
Modern letöltőkártya rendszer
Regisztrálj fiókot a DRAGCARDS weboldalán, ahol saját szerkesztő felületen tudod kezelni a tartalmaidat, újakat feltölteni, a meglévőket menedzselni. Rendelkezésedre állnak részletes statisztikák, különféle marketing funkciók felhasználóidról. Vágj bele most, a rajongóid imádni fogják!
Mit ad a felhasználóidnak a DRAGCARDS?

Szabadságot, hiszen bárhol és bármikor meghallgathatja dalaidat, megnézheti a videóklipjeidet, megtekintheti egyéb digitális tartalmaidat, fájljaidat. Élményt, mert valami különlegeset adsz át neki. Megosztod vele a legújabb szerzeményed, megmutatod neki a legfrissebb videóidat, minden hasznos információt, amit szeretnél neki elmondani. Különleges lehetőséget arra, hogy egy DRAGCARDS kártya segítségével úgy érezze, mindig ott vagy a zsebében.

Kapsz tőlünk egy saját, egyedi URL-t

A szolgáltatásunk része egy díjtalan, teljesen egyedi webcím, az alábbi formában: www.dragcards.com/ateneved Amikor a felhasználó - a te rajongód - felkeresi ezt a weboldalt akkor egy mezőben megadja a letöltőkártyád hátoldalán lévő hozzáférési kódot. Innentől hozzáfér minden olyan anyaghoz, digitális tartalomhoz, amit szeretnél megoszatni vele.

Adatgyűjtés további marketing célokra

Alaphelyzetben a DRAGCARDS csak e-mail címet kér a felhasználótól weboldalad látogatásakor. Lehetőséged van azonban egyedi űrlap szerkesztésére is azért, hogy jobban megismerd rajongóid, felhasználóid szokásait (név, telefonszám,stb adat bekérése). Hozz létre csoportokat, kérd el tőlük a számodra fontos információkat, hogy személyre szabott, valóban hasznos információkkal tudd ellátni őket. A rendszer gombnyomásra biztosítja ügyfeleid belépéskor megadott adatait. Építs adatbázist, és használd az adatokat a lehető leghatékonyabban!

Saját media lejátszó

Attól válik tökéletes élményt nyújtó hyper modern eszközzé a DRAGCARDS, hogy a felhasználó egyrészt listázhatja és böngészheti az összes letölthető médiatartalmat, másrészt pedig élőben élvezheti lejátszónk segítségével a feltöltött média tartalmakat.

Profi szervereink akadozásmentesen biztosítják a lejátszást. Ha pedig még ez sem lenne elég, a letöltés is roppant egyszerű. Személyre szabottan használható, biztosítva a felhasználói kreativitást.

Importálható és lementhető a tartalom

A DRAGCARDS egyedi fejlesztésű webes felülete az egyszerű kezelhetőségre alapoz, így hasonlóan könnyedén tudod letölteni a médiatartalmakat, mintha az internetről töltenél le bármilyen videót, szöveget, zenét vagy alkalmazást.

Mindössze egy kattintással letölthetők a digitális tartalmak asztali számítógépre, tabletre, vagy éppen mobiltelefonra. Ilyen egyszerűen működik!

Felhasználóbarát felület

Látogatóid egy könnyen kezelhető és egyszerűen átlátható felületet kapnak, ahol logikusan felépített struktúra, letisztult megjelenés és hasznos funkciók várják annak érdekében, hogy a szórakozás valóban önfeledt legyen. Minden eszközön kényelmes a használata, okostelefonon, tableten és más eszközön is ugyanolyan felhasználói élményben lesz része a rajongónak.

Kijelentkezés...