Hogyan is működik?
Kezd el használni most !
A dragcards használat pofon egyszerű, csupán egy online fiókot szükséges hozzá regisztrálni. Ebben a fiókban kezelheted és ellenőrízheted majd az összes kártyaprojektedet. Ide fogod tudni feltölteni a digitális médiafájlokat, melyeket később le lehet tölteni. Ilyen médiafájl lehet kép, szöveg, videó, zene, dokumentum vagy akár alkalmazás is. Amint minden szükséges információt megadsz, készülhetnek is a kártyáid egyedi kódokkal.
Felhasználói élmény

A felhasználói élményt a könnyű kezelhetőség garantálja, ezért minden felhasználó egyszerű követhető útmutatót kap a Te egyedi, modern webhelyed URL-jével és az adott kártyához tartozó kóddal.

Egyedi URL

A szolgáltatás tartalmaz egy díjtalan webcímet (dragcards.com/neved). Amikor a felhasználó felkeresi ezt a weboldalt az URL alapján, akkor egy mezőben megadja a kártya hátoldalán lévő hozzáférési kódot, mellyel belépve máris elérhetővé válnak számára a digitális tartalmak.

Opcionálisan bekérhető adatok

Alap esetben rendszerünk csak e-mailcimet kér weboldalad látogatásakor. Egyedi űrlap szerkesztőnk segítségével te döntheted el, milyen adatokat kérsz a belépésnél. Ismerd meg felhasználóidat még alaposabban, szegmentálj, küldj személyre szabott üzenetet, ajánlatokat, készíts profi adatbázist.

Saját médialejátszó

Attól válik tökéletes élményt nyújtó hyper modern eszközzé a Dragcards, hogy a felhasználó egyrészt listázhatja és böngészheti az összes letölthető médiatartalmat, másrészt pedig élőben élvezheti lejátszónk segítségével a feltöltött média tartalmakat.Profi szervereink akadozásmentesen biztosítják a lejátszást. Ha pedig még ez sem lenne elég, a letöltés is gyerekjáték. Letöltheti egyenként a tartalmakat vagy akár csoportosan is, ahogy tetszik!

A zene ösztönzése stílusban. A zenei népszerűsítés egyik legjobb módja a Dropcards használata marketing megoldásként. Adjon rajongóknak valamit, amit akarnak: digitális hozzáférést biztosítanak a zenéhez.

Tartalom mentés

A Dragcards egyedi fejlesztésű webes felülete az egyszerű kezelhetőségre alapoz, így hasonlóan könnyedén tudod letölteni a médiatartalmakat, mintha az internetről töltenél le bármilyen videót, szöveget, zenét vagy alkalmazást.

Vagyis néhány lépéssel importálhatók a digitális tartalmak digitális lejátszókba vagy épp asztali szoftverekbe. Ennyi az egész!

Gyors letöltés

Mitől is felhasználó barát egy felület? Hát az átláthatóságtól! A Dragcards webes felülete pont ilyen. Ha újabb tartalmakért visszatérsz a felületre, pontosan tudni fogod, mi az, amit már megkaparintottál, hiszen a tartalom melletti „Letöltés” gomb színe megváltozik!

Kijelentkezés...