Mi a dragcards?
Korszakalkotó rendszer
A Dragcards egy lehengerlő, forradalmi eszköz a felhasználoiddal való kapcsolattartásban, a zenék és digitális tartalmak népszerűsítésében. Praktikus, hisz olyan kicsi, hogy elfér egy zsebben, vagyis bárhová magaddal viheted, bárkinek átadhatod, elajándékozhatod, vagy akár egy koncert alkalmával árulhatod is! Plusz, amilyen kicsi, olyan egyszerű a használata is, így akár a zene nagyfelbontású MP3-jai is letölthetőek. A dragcards segít átadni egyedi tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok) felhasználóidnak, egy általad testre szabható weboldal (landing page) segítségével, amihez egyedi webcímet és az okos eszközöknek QR-kódot generálunk.
Dragcards felhasználás
Promótáld tartalmaidat

A legújabb és bizony kiemelkedően hatékony marketing eszközöd a dragcards! Melyik rajongó ne akarna megkaparintani egy stílusteremtő eszközt?! Biztosíts digitális hozzáférést tartalmaidhoz, s meglátod, a hatás nem marad el! Kapcsold össze egy szórakoztató akcióval, de el is adhatod vagy ajándékozhatod őket, rendezvényeken, koncerteken, sajtótájékoztatókon.

Vár ez a nagyszerű innovatív lehetőség, készen állsz?

Bárhol és bármikor

Illetve bárkitől bárkinek! A Dragcards nem csak azért népszerű napjaink zenei sztárjai körében, mert kicsi és könnyen kezelhető, hanem mert míg előállítási gyors, addig az általa képviselt érték hatalmas! Ez az eszköz a mai generációk kedvence, hiszen digitális élményt nyújtó modern eszköz.

Készen állsz megismerni egy új világot? Akkor klikk a „Regisztrálok” gombra!

regisztrálok
Szolgáltatásaink közül
Akadozásmentes szerverek, nagy tárhely
Saját webes felület, online szerkesztés
Egyedi, testreszabható űrlapok
Látogatói információk, statisztika, grafikonok
Kijelentkezés...