Mi a DRAGCARDS?
Letöltőkártya ami sokkal többet ad
A DRAGCARDS egy innovatív letöltőkártya ami segít zenéid, tartalmaid népszerűsítéséban, kiváltja a fizikális CD kiadást, névjegykártyát. Mivel akkora mint egy bankkártya, bárhová magaddal viheted, bárkinek átadhatod, elajándékozhatod, vagy akár pénzért értékesítheted is. Egyszerű a használat, nagy méretű multimédiás fájlok is könnyedén megoszthatóak másokkal. A DRAGCARDS egy általad testre szabható weboldal segítségével adja át tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok,stb) amihez egyedi webcímet, okos eszközöknek pedig QR-kódot generálunk. A használathoz egyedi belépési kódokkal gyártott letöltőkártyákat biztosítunk.
Használd ki a benne rejlő lehetőséget!
Népszerűsítsd digitális tartalmaidat

Remek lehetőség, egy modern eszköz alkalmazására a zenéid, oktatási anyagaid, az általad készített képek vagy videós anyagok megosztására, promótálására. A DRAGCARDS kártya kiemelkedően hatékony marketing eszköz, köszönhetően kialakításának, egyszerű megjelenésének.

Biztosíts te is digitális hozzáférést tartalmaidhoz a DRAGCARDS rendszerével, hogy követőid, rajongóid számára mindig elérhető legyenek azok. Kapcsold össze egy remek akcióval, áruld vagy használd ajándékként rendezvényeken, fesztiválokon, vagy az online térben.

Határtalan szórakozás bárhol és bármikor

A technológiai újdonságain túl számos egyéb tulajdonsága miatt is népszerűek DRAGCARDS kártyák. Az egyedire szabható arculat, a trendi megjelenés és a többféle kivitel mellett az egyik legfontosabb előnye, hogy időponttól és helytől függetlenül használható. Utazás, sportolás, pihenés vagy munka közben is csak egy mozdulatra lehetsz követőidtől. A termékek kialakítása lehetővé teszi, hogy mindig a lelkes rajongóid zsebében vagy táskájában legyen a kártya, mellyel azonnal elérheti az általad megosztott tartalmakat.

Nyiss egy új világ felé, adj át tehetségedből egy kis darabot minden követődnek a DRAGCARDS rendszerével.

regisztrálok
Ezt mind megkapod
Stabil informatikai háttér, a zökkenőmentes használatot biztosító szerverek és tárhely
Saját webes megjelenés, okos eszközökről elérhető online szerkesztő felület
Egyedi, teljes mértékben testre szabható megjelenések
Részletes statisztikai adatok, elemzések, grafikonok látogatóidról a te sikered érdekében
Kijelentkezés...