Neked innovatív névjegykártyád van?

2020.12.14

Évtizedek óta elfogadott az üzleti világban, a kereskedelmi és szolgáltató iparágban a személyes információkkal ellátott kártyák használata. Most mutatunk neked egy olyan újítást ezen a területen, ami új lehetőségeket nyit meg számodra.

Mire használjuk a névjegykártyákat? Miért adunk egy ismeretlen embernek egy olyan kártyát, amin rajta vannak az adataink? Azért, hogy emlékezzen ránk, fel tudja velünk venni a kapcsolatot, el tudjon minket érni.

 

A “hagyományos” névjegykártya

Cégek, vállalkozások, intézmények minden olyan munkatársának szüksége van névjegykártyára, akik partnerekkel tartanak kapcsolatot. Üzleti tárgyalások, üzletkötő megbeszélések alapvető és elfogadott pillanata, amikor a felek névjegyet cserélnek. Nagyon népszerű termék, rengeteg különböző kivitelben és minőségben érhető el, megjelenésének csak a kreativitás szabhat határt. 

A méretük legtöbbször nagyon hasonló, létezik néhány abszolút standard méret, mint pl. a 5 cm x 9 cm kivitel. Számos információ elhelyezhető a felületén, ami esztétikailag és olvashatósági szempontból elfér rajta. Aminek mindenképp szerepelni kell egy névjegykártyán: név, elérhetőségek (jellemzően az e-mail cím és telefonszám ma már mindenképp), esetleg irodai elérhetőségek, telephelyek, stb. A legfontosabb információkon kívül fel lehet tüntetni egy névjegykártyán a logót, képeket, qr-kódot, szolgáltatások felsorolását is.

Mire lehet még szükség? Mit tudhat többet egy névjegykártya, mint a ma leginkább elterjedt sablonok által nyújtott lehetőségek?

 

DRAGCARDS virtuális névjegykártya

A DRAGCARDS okoskártya egészen új szintre emeli a bemutatkozás lehetőségét. Egy bankkártya méretű plasztik kártya, melynek megjelenését személyre lehet szabni, saját arculat alapján lehet kialakítani. 

A kártya hátoldalán pedig azok az információk vannak, amik a tartalom megnyitásához szükségesek. A link egy olyan egyedi felületre irányít, melyen személyre szabott információk találhatók, melyeket a kártya tulajdonosa - aki ajándékozza - bármikor tud módosítani, szerkeszteni, frissíteni. 

Így nem kell kidobni a régi névjegykártyákat, ha megváltozik az iroda címe, módosul egy telefonszám, vagy egy új szolgáltatást indít a cég. A fent említett egyszerű kapcsolatfelvételi adatokon túl lehetőség van az egyedi online felületen képek, videók és egyéb digitális tartalmak megjelenítésére is. 

 

Így használd a DRAGCARDS okos névjegykártyád!

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amivel ki tudod aknázni az ebben a remek marketing eszközben rejlő lehetőségeket:

  • Az elérhetőségek mindig legyenek pontosak és aktuálisak. Neked a legfontosabb, hogy mindig el tudjanak érni!

  • Töltsd fel az egyedi weboldaladra (www.dragcards.com/ateneved) minden szolgáltatásod! Ha több lábon állsz, akkor előfordulhat, hogy az ügyfeleid teljesen más területről érkeznek az oldaladra, tedd egyértelművé, hogy a legjobb helyen jár, igen, te vagy az, akit keresett, aki adott neki egy DRAGCARDS okoskártyát.

  • Írj le sok hasznos információt és válaszokat azokat a kérdésekre, amit szinte minden ügyfeled megkérdez tőled. Ezzel sok időt és energiát spórolsz magadnak, és a felhasználónak is értéket nyújtasz.

  • Jelenítsd meg a referenciáid, töltsd fel képeket, videókat! Rögtön tudjon azonosulni a leendő partnered a te szolgáltatásaiddal.
Kijelentkezés...