Mit nyújtasz a felhasználóidnak, ha egy DRAGCARDS kártyát adsz neki?

2020.12.15

Amikor egy DRAGCARDS kártyát adsz rajongódnak vagy követődnek, akkor egy innovatív eszközt biztosítasz számára, mellyel mindig a legfrissebb és legizgalmasabb tartalmat nyújtod neki.

A kártyákat és a hozzájuk tartozó eszközöket, lehetőségeket mind azért használod, hogy élményt nyújts tulajdonosának. Valami különlegeset adsz át neki, egy olyan állandó kapcsolatot biztosító eszközt, melyben számos lehetőség rejtőzik.

A kártya szabadságot ad a felhasználójának. Bármikor, bárhonnan elérhetővé válsz számára, élvezheti a tartalmaidat, meghallgathatja a zenéidet, megnézheti a videóidat, olvashatja szöveges anyagaidat. Minden digitális tartalmad elérhető mindössze egyetlen lépéssel.

A különleges érzésnek köszönhetően - hogy mindig ott vagy a zsebében - kialakul egy egyedi kapcsolat köztetek. Amikor új tartalmat készítesz, és szeretnéd azt a számodra legfontosabbaknak megmutatni, nem kell mást tenned, csak egy üzenetben tudatnod vele,  hogy valami újdonságot akarsz neki mutatni, talál valamit a te felületeden, amiért érdemes oda ellátogatni.

Ezekre a célokra tudod a legjobban használni a DRAGCARDS rendszerét!

  • Zenészek, zenekarok számára kiváló lehetőség egy új dal, videóklip bemutatására, népszerűsítésére, albumok, régi és új szerzemények promótálására
  • Névjegykártya funkcióban egyedi lehetőséget biztosít a bemutatkozásra
  • Cégek, vállalkozások kiválóan használhatják prezentálási céllal
  • Gyártók és kereskedők termékeik használati utasításainak biztosításához
  • Családok és magánszemélyek tárolhatják és megoszthatják egy DRAGCARDS használatával a közös képeket, videókat

A rendszer felhasználása rendkívül sokrétű lehet, számtalan cél érdekében remekül alkalmazható. 

 

A DRAGCARDS segít jobban megismerni a rajongóid

A rendszer egyedi marketing lehetőséget nyújt neked arra, hogy részletesebb információkat szerezz be felhasználóidról. A saját online felület, az egyedileg testreszabható űrlapok mind azt a célt szolgálják, hogy jobban megismerd szokásaikat, tudd, hogy mit szeretnének tőled kapni.

Mindez azért kiemelten fontos, mert amellett, hogy ezzel saját adatbázist tudsz építeni, statisztikákkal rendelkezel majd, szavazásokat szervezhetsz, kiemelt fontosságú információkhoz juthatsz, közvetlen a célközönségedtől. Ezzel jelentősen növeled a hatékonyságod, azt és akkor nyújtod majd nekik, amire és amikor szükségük van.

A rajongóid úgy fogják érezni, hogy pontosan tudod, mire van szükségük. 

Saját médialejátszót kap a kártya tulajdonosa. Listázhatja és böngészheti az összes feltöltött tartalmakat, vagy akár le is töltheti azokat. Ezzel valóban bárhonnan elérhetővé válnak az anyagaid, mindössze egy kártya kell szükséges hozzá.

A felhasználói felület roppant egyszerűen kezelhető, minden okos eszközön ugyanazt az élményt biztosítja, nincs különbség a funkciók között ha laptopon, tableten vagy okostelefonon szeretné élvezni az általad biztosított tartalmakat.Kijelentkezés...